Tor Ærlig og Detektivene spiller på Rockers

Lørdag 14. mars 2020 kl. 21:00–23:00

Tor Ærlig og Detektivene på Rockers – lørdag 14.mars
Tor Ærlig og Detektivene på Rockers – lørdag 14.mars

https://www.facebook.com/events/579529752887725/

Tor Ærlig og Detektivene serverer norske tekster og fengende musikk. De synger om alt fra blodig hevn og parteringsdrap til angst, gjeld, og identitetskrise. Slepent innpakka i drivende, poppa rock med melodier som fester seg mellom øra.

EP-en Columbo kom seint i 2016 og singelen Jeg og Meg/Egoland tidlig i 2018. Allerede før LP-debuten havnet bandet på Dagbladets liste over de 25 beste plateartistene i Telemark de siste 40 åra, uansett sjanger. Høsten 2019 kom så albumet Poetisk Rettferdighet, spilt inn på Klyve i Skien, men mikset og pålagt stryk og blås av Kid Andersen med crew, i Greaseland Studios, San Jose, California. Etter en morsom foto- og videoshoot med Sigurd Håkon Øyvang fikk skiva også et knallbra cover designet Sten E. Moe. Signe Salvesen og Nicolae Bogdan er også med og krydrer albumet.

Låtskriver og frontfigur Tor Erling Naas holder til på Sandøya og er kjent som tegneserieskaper og forfatter. Med bandet Kaptein Tordenbrak og låta «Generasjon f.eks.» oppnådde han å bli A-listet på P3 og gi ut albumet «UT» på Sonys Columbia-label. De resterende fire detektivene holder til henholdsvis i Skien, Porsgrunn, Brevik og Langesund. Carsten Holt og Kim Wild på bass og trommer er kjent fra bl.a. Neperud, Bones of My Uncle, Scream Opera og ikke minst som Cesh og Kim. Gjermund Ulvang Hagen har spilt i Green Mountain Haze og Wishful Sinful, mens Langesunds egen Frank Robert Thomsen på keyboard og banjo bl.a. spiller i Det Nedsablede Compagnie og neppe trenger nærmere introduksjon.

Sensommersingelen Tidevann med hjemmelagd Super 8-video ble sett av mange på facebook i fjor. Den ble etterfulgt av låta Som på film med skummel video innspilt i Brevik Bymuseum. I kjølvannet av den nye plata satser Tor Ærlig og Detektivene på å spille mye rundt, både i og utenfor Telemark, samtidig som låter øves inn til nye produksjoner.

Detektivenes videokanal på youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCleJz03janzfag86OzjaywQ

Rockers
Storgata 13, 3970 Langesund

Kommende arrangementer…