Langesund Musikk- & Festivalby 2021

Langesund Musikk og Festivalby 2021

Langesund en av landets fremste konsertbyer!

Musikk, festivaler, glade mennesker, latter, kunst, sjømat, kultur, sjø og sol. Dette er ingrediensene som gjør sommeren i Langesund til noe spesielt.

Langesund er en av Norges fremste musikk og festivalbyer. Ser vi bort fra kommuner med mindre enn 2000 innbyggere, ligger Bamble på andre plass, kun slått av Oslo, i Norsk kulturindeks sin rangering av norske konsertkommuner.
Det er tre grunner til at Bamble skårer så høyt: Wrightegaarden er landets fremste sommerscene med mer enn 30 konserter og 23000 publikummere hver sommer. Hver sommer arrangeres en rekke store og små festivaler, blant annet Norges eneste sjantyfestival og Nordens største gospelfestival. Sist men ikke minst har Bamble og Langesund en levende underskog av frivillige og profesjonelle arrangører som sørger for et mangfoldig konserttilbud både i og utenfor sommersesongen.

Langesund er ikke bare musikk og festivaler. Fra Langesund kan du ta ferge til Danmark eller øyhoppe i skjærgården. Det er bare noen steinkast fra konsertene til flotte strender, kyststi og fiskeplasser. Byen er omgitt av unik geologi og vernede naturområder.

Langøya er et av de mest artsrike områdene i hele Norge og Lanagøya hovedgård har uoffisiell verdensrekord i antall arter i en middagsmeny.

Sommeren i musikk- og festivalbyen Langesund er kompakt, heftig og intens, men også romantisk og avslappende. Sommeren i musikk- og festivalbyen Langesund er et frikvarter der absolutt alt kan skje,

Linker:

  • Bluegrassfestival
  • Rockers
  • Shantyfestival
  • Skjærgårdssang
  • Sommerhagen Live
  • Victoria
  • Wrightegaarden

For mer informasjon: Langesund Musikk- & Festivalby på facebook..

Årets program for sommer i Langesund klikk her..

Andre arrangementer i Langesund klikk her…

Kilde: Langesund Musikk- & Festivalby – Sommer i Langesund

Leave a Reply

Your email address will not be published.