Galleri Det Gamle Rådhus i Langesund

Galleri Det Gamle Rådhus i Langesund
Galleri Det Gamle Rådhus i Langesund

I galleriet i 2. etasje i det gamle rådhuset i Langesund finner man et hyggelig galleri og verksteder.

Kort om Galleri Det Gamle Rådhus:

I 2, etasje i det gamle rådhuset i Langesund finner man et hyggelig galleri, verksteder og atelier.

Har kan du se flotte malerier av kunstnerne i Atelier Torvet.
Heidi Ovide er filigranssølvsmed og smykkedesigner og lager utrolige vakre smykker. Marisøm ved Marian Rogn Lager lager flotte kjoler, stakk og liv, puter og mye annen flott søm.

Verksteder og atelierer med kunstnere og kunsthåndverkere som holder til i dette bygget midt i sentrum av Langesund. Har åpne atelier og et felles galleri der arbeider selges fra vegg.
Faste åpningstider varierer litt i ulike perioder men vil bli annonsert på facebook-siden til Galleri Det Gamle Rådhus.


“Heidi Ovide Filigransmykker”.
Heidi O. Olsen. Tlf. +47 92039317.
En hobby virksomhet. I smykkeverkstedet lages det bunadsølv ,men også et moderne smykkedesign med vakre halvedelstener. Åpningstider kan variere noe, så ta gjerne kontakt med meg. Ring meg gjerne, så avtaler vi. Velkommen . Hilsen Heidi.

MARISØM, Mariann Rogn Lager Tlf: +47 90970827 Åpningstider: Tirsdag og Onsdag 1000-1500 og ellers etter avtale. I Juli og August følger verkstedet mitt åpningstidene til sommerutstillingen. Jeg syr og designer dametøy, går du med feks. en kjoledrøm, ta kontakt så håper jeg at jeg kan hjelpe deg. Syr Stakk og Liv fra Telemark på bestilling. Driver og med Profilering (trykking) på klær, puter, skilt og andre ting som kan trykkes på. Trenger jentegjengen en kul T skjorte, eller trenger bedriften din logo på klær, ta gjerne kontakt så kan jeg hjelpe deg med det. Tar også imot reparasjoner av tøy. Hvis du har lyst til å se hva jeg lager, ta gjerne et titt innom min Facebook-side Marisøm. Velkommen innom på mitt verksted.

Linker:

Adresse:

Torget 20
3970 Langesund

Kart:

For flere attraksjoner i Langesund klikk her…

Leave a Reply

Your email address will not be published.