Bjørn Berge spiller på Rockers

Lørdag 9. mai 2020 kl. 21:00–23:00

Bjørn Berge er ute med nytt album; Bjørn Berge «Who else?» Endelig er det et nytt album ute fra eń av Europas aller beste blues-gitarister.
Bjørn Berge bør være et velkjent navn for de fleste etter nesten 20ar̊ somartist.Hanhargjortutalligealbuminnnspillinger, mottatt to Spellemannpriser for sine utgivelser, reist omkring i store deler av verden de siste 15 ar̊ ene. Han har besøkt et utall gitar-/jazz-/blues-/rockefestivaler og klubber rundt omkring i land som feks. Belgia, Canada, Danmark, England, Frankrike, Nederland, Russland, Sveits, Tyskland, Ukraina og USA, for å nevne noen.

Hans ”fingerstyle” og energi er det ikke mange som gjør han etter og hans unike nivå har gjort han til
en ettertraktet artist og gitarist ute i verden. Han opptrer stort sett alene på scenen, da dette gir han store muligheter for egne tolkninger og improvisering, ikke minst i livesammenheng.
Musikken hans er vanskelig å sette i bas̊ da han kombinerer flere musikalske sjangere, men i hovedtrekk befinner han seg i blues-/folk-/jazz-segmentet ispedd elementer fra bl.a. rock og funk. Han fremfører stort sett eget materiale, men han gjør også sine egne tolkninger og versjoner av lat̊ er fra artister/band som Red Hot Chili Peppers, John Butler Trio, Joni Mitchell og Motorhead for å nevne noen.

1. februar ‘19 slapp han et splitter nytt album! Bjørn Berge «Who else?» inneholder ni nye lat̊ er, og alt materialet er denne gangen egenkomponert. Dette har ført til at musikken er proppet full av energi og dynamikk, og attpat̊ il tatt i en ny, spennende retning. De som liker Bjørn Berges musikk og gitarspill fra tidligere vil definitivt ikke bli skuffet. Her snakker vi drivende tette blues- og rockelat̊ er ispedd pustepauser underveis.

CC: kr. 250 – Early bird 185,-

Rockers
Storgata 13, 3970 Langesund

Kommende arrangementer…